RECLAMAȚII ȘI RETUR

Reclamații și returnarea bunurilor

Cel mai important lucru pentru noi este satisfacția dumneavoastră. Prin urmare, dreptul de retur este de 14 de zile. In cazul în care întâmpinați dificultăți in legătura cu produsul sau cu livrarea, pur și simplu ne contactați telefonic sau la adresa de email, iar noi vom fi bucuroși să vă ajutăm să rezolvăm problema dumneavoastră.

 

Important! Dacă suspectați că bunurile au suferit deteriorări în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați în termen de 48 de ore de la livrarea acestora, la adresa de e-mail info@onixfly.ro atașând poze atât cu coletul cât și cu produsul deteriorat.

 

PROCEDURA ÎN CAZUL RETURNĂRII BUNURILOR

Comanda nu a îndeplinit așteptările? Nu va faceti griji, bunurile ni le puteți returna în termen de 14 de zile de data primirii. Este destul să le trimiteți înapoi în ambalajul original intact și nedeteriorat, împreună cu un biletel cu urmatoarele detalii in el: Nume complet, numar de telefon, IBAN, Nume titular de cont
Suma plătită va fi restituită în contul dumneavoastră bancar.
Suma echivalentă plății produselor, va fi restituită în contul specificat de dvs. în termen de maxim 14 zile lucrătoare din momentul în care noi am intrat în posesia informațiilor de retur sau a bunurilor.

 

Vă rugăm să trimiteți bunurile dumneavoastră complet împachetate în ambalajul original, pentru a preveni deteriorarea, la următoarea adresă cu ramburs 0:
NUME CONTACT : ONIXFLY, sat Sântion, Comuna Bors, judet Bihor, str Sântion nr.707 H4, Cod postal: 417078, 0771469019
Ramburs 0, livrare la adresa.

PROCEDURA DE DEPUNERE A CERERII PENTRU RETUR

Există o problemă cu comanda dumneavoastră?
Nu este nicio problema, procedura de reclamație nu este complicată sau de lungă durată. Este suficient să ne trimiteți imediat un e-mail la info@onixfly.ro cu urmatoarele date:
Nume complet, Numar de telefon, IBAN, Nume titular de cont.

 

Întrebările despre Reclamații și returnarea bunurilor ar trebui să ne fie trimise la adresa info@onixfly.ro

Ultima actualizare 17. 10. 2022

Formular de contact